Interieuradvies woninginrichting

De inrichting van uw huis bepaalt voor een belangrijk deel wie u bent of wat u wilt uitstralen.
Voor vrijblijvend interieuradvies kunt u altijd op bezoek komen bij Homestede. Mocht u tekeningen hebben of foto’s van uw huis neem ze dan gerust mee. We kunnen ook bij u langs komen.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit advies en het is ten alle tijde vrijblijvend.

Benieuwd naar onze projecten

Interieuradvies woninginrichting afspraak maken

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak via het onderstaande formulier of via info@homestede.nl of tel: 023 – 752 00 60.

    Persoonlijke items zoals kunst, souvenirs en familiestukken zijn daarbij belangrijk, net als goed meubilair en mooie verlichting.

    Wij houden van modern interieur maar sober, ingetogen en zoveel mogelijk gebruik makend van natuurlijke materialen. We werken met prachtige collecties zodat we alles kunnen leveren om een huis tot een thuis te maken. In onze showroom krijgt u een goed beeld van onze denkwijze over woninginrichting.

    Bij Homestede denken we graag met u mee. We kunnen u begeleiden in het hele proces van idee tot eindresultaat. Wij adviseren u graag over alle facetten die te maken hebben met de inrichting van uw huis. Zoals bij de aanschaf van de juiste bank of eethoek, maar ook bij een compleet nieuwe inrichting van uw huis.