Homestede bij NLstreets

Homestede is ook te vinden op NLstreets, de weg naar de leukste winkelstraten van Nederland! Neem gauw een kijkje bij onze winkelpresentatie.

Over NLstreets
Terwijl mensen steeds meer hunkeren naar authenticiteit gaan de Nederlandse winkelstraten steeds meer op elkaar lijken. Volg de winkelroute in een willekeurige stad en je vindt overal dezelfde ketens met dezelfde formules. Niet echt een inspirerende ervaring vinden wij. Onder de noemer: “Weet waar je winkelt!” brengen wij de winkelgebieden in kaart die de moeite van een omweg meer dan waard zijn.

In 2003 is NLstreets begonnen met haar offensief tegen de vervlakking van het winkelaanbod. Dit doen we door aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers, maar vooral door te laten zien hoe leuk het is om juist bij hen te winkelen.

Wij nodigen u uit voor een ontdekkingstocht door de leukste, verrassendste en bijzonderste winkelstraten van Nederland. Beleef de sfeer in de straat, selecteer u favoriete winkels, vindt de hipste merken, creëer u eigen shopping guide en profiteer van exclusieve kortingsacties.