Interieuradvies woninginrichting

“De inrichting van uw huis bepaald voor een belangrijk deel wie u bent of wat u wilt uitstralen”

Persoonlijke items zoals kunst, souvenirs en familiestukken zijn daarbij belangrijk net als goed meubilair en mooie verlichting.

Bij Homestede denken we graag met u mee. We kunnen u begeleiden in het hele proces van idee tot eindresultaat. In onze showroom krijgt u een goed beeld van onze denkwijze over woninginrichting. U kunt advies krijgen over alle facetten die te maken hebben met de inrichting van uw huis. Wij adviseren u bij de aanschaf van de juiste bank of ander interieurproduct maar ook voor een totaal nieuwe inrichting van uw huis kunnen wij u goed adviseren.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit advies en het is ten alle tijde vrijblijvend.

Wij houden van modern interieur maar sober, ingetogen en zoveel mogelijk gebruik makend van natuurlijke materialen. We werken met prachtige collecties zodat we alles kunnen leveren om een huis tot een thuis te maken.

Verlichting bepaald de juiste sfeer in huis. Licht moet praktisch zijn waar nodig en in het hele huis moet verlichting zorgen voor een goede ambiance. Wij geven u graag het juiste advies.

Neem contact met ons op

Voor vrijblijvend interieuradvies kunt u altijd op bezoek komen bij Homestede. Mocht u tekeningen hebben of foto’s van uw huis neem ze dan gerust mee. We kunnen ook bij u langs komen. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak via info@homestede.nl of tel: 023 – 752 00 60.

Fields marked with an * are required